Apartmani Djina
Najbolja ponuda

Direktna prodaja apartmana na Kopaoniku

Đina Apartmani na planini Kopaonik predstavljaju savršeno mesto za opuštajući i udoban boravak. Apartmani nude luksuz i udobnost, uz modernu opremu i spektakularne poglede na planinske pejzaže. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi se osiguralo iskustvo koje prevazilazi očekivanja gostiju, pružajući im priliku da se prepuste čarima prirode dok istovremeno uživaju u svim pogodnostima savremenog smeštaja.

Kompletnu ponudu možete pogledati na www.djinakopaonik.rs

Recepcija: 0692720105

Parking

Wi-Fi

Kafe bar

Autobuska stanica

Ne propustite specijalnu ponudu!

U fazi izgradnje

U okviru kompleksa apartmana hotela „Djina“ uskoro će na raspolaganju biti i dodatnih 110 modernih apartmana, pored 126 postojećih. U ponudi su predsednički apartmani, apartmani sa dve spavaće sobe i terasom, apartmani sa terasom i spavaćom sobom, studio, studio sa sofom i terasom, studio bez terase, kao i studio sa sofom.

Restorani, vinarija, destilerija - uskoro

Prvo poglavlje priče da je u vinu istina, počinje blagorodnim podnebljem koje donosi raskošne darove. Zavirite u bogatstvo ukusa domaće kuhinje, nazdravite sa svojim prijateljima i uverite se u idealan spoj kvaliteta i usluge.


Sofisticiran ambijent restorana koji pleni razigranim prirodnim koloritom, svojim istančanim dodirom urbane arhitekture, pružiće vam osećaj otmenosti i udobnosti.

Šta se to priprema u “Djina” restoranu?

Ljubav je osnovni začin, ostalo vam rado prepuštamo da otkrijete sami,…
U garažama hotela, obezbeđen Vam je besplatan parking.

Konferencije, proslave – uskoro

Vođeni individualnim potrebama gostiju, hotel “Djina” poseduje i konferencijsku salu, smeštajnog kapaciteta od 10 do 150 gostiju. Konferencijska sala uključuje i podržava programe različitih formata i rasporeda. Opremljena je najsavremenijom audio i video opremom, neophodnom za potrebe održavanja jednog poslovnog sastanka ili konferencije. U mogućnosti smo da podržimo i prateće gastronomske pakete za potrebe konferencije ili banketa.

Spa centar - Uskoro

Nežno prema sebi,…
Svim gostima hotela “Djina” uskoro će biti na raspolaganju Spa & Wellnes centar, koji se prostire na preko 550 kvadratnih metara. Dodirnite magiju i prepustite se lepoti ekskluzivnog kompleksa namenjenog isključivo Vašoj relaksaciji i revitalizaciji. Svi „Djina“ tretmani inspirisani su jedinstvenom planinskom lokacijom i prilagođeni Vašim individualnim potrebama. Prepustite se trenutku i profesionalnim uslugama naših ljubaznih terapeuta.

011/420-31-91
062/228-348
069/222-8418
069/222-8413

Adresa: Oraškovica bb, 12308 Petrovac
Pib: 106021615
Matični broj: 20514108

ana.fmskvart@gmail.com
vedrana.fmskvart@gmail.com
saracgfmskvart@gmail.com